Fraktmåter og pris


Vi sender normalt dine varer med Posten. Vi tilbyr pakke i postkassen inntil 2 kg, eller pakke til hentested. Fraktpriser og alternativer vil du se på din ordre i kassen før betaling.
 
Vi har gratis frakt på alle ordre over kr 1500,- 

Normalt har du varene postkassen eller på postkontoret 1-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes på sms eller epost. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer.
 
Dersom du velger å betale med postoppkrav så kommer det ett oppgravsgebyr i tillegg på kr 49,-
 
Ønsker du varene levert ekspress på din dør så har vi også et valg som heter "DHL Express Domestic". Prisen her er noe høyere, og varierer med volum på din pakke. Du ser eksakt pris på din ordre i kassen.
 
Vi sender til Norge og Svalbard. Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som er kr 198,- . Har du spørsmål om sending utenom Norge ta kontakt med oss.
 
Pakkesporing

Når varene er klar for sending fra oss, sender vi en leveringsbekreftelse med sporingsnummer til e-post adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes enkelte ganger før bestillingen blir sendt, derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Sendingen kan spores på min side eller på www.posten.no
 
Ved mangler, skade eller feil levering ta kontakt med oss så raskt som mulig. Helst innen 5 virkedager så retter vi opp i feilen så fort som mulig.
 

Hente selv

Ønsker du å hente dine varer selv så kan dette gjøres i vår butikk på Gran på Hadeland. Adressen er Storgata 28, 2750 Gran